Events & workshops!

Jag vill hjälpa till att skapa hållbara och kreativa möten och aktiviteter. Till mina blomsterarrangemang använder vi alltid närodlade blommor och material från naturen i säsong. Du kan boka mig för en personlig tillställning eller så kan du boka dig på ett av mina öppna evenemang. Alla kan skapa magi med blommor!

Blomsterplock & bukettbindning

2/9 (fullt), 9/9 (fullt), 16/9 (fullt) och 23/9 (fullt) kl.18.00 – Plocka blommor och bind en bukett i spiral!

Jag berättar om min snittblomsodling och hur man skördar blommor. Därefter går vi ut tillsammans och plockar vårt material. Medan blommorna drar vatten får ni fika och jag demonstrerar hur man komponerar och binder en bukett i spiralteknik som en florist.

Inga förkunskaper krävs. Buketten får man såklart med sig hem.

Plats: Folkets Park Billesholm. Pris 450kr. Aktiviteten tar ca 2 timmar. Kaffe/te & glass ingår. Anmäl till hej@belindawigerfelt.se Anmälan är bindande men kan överföras till annan person.

Slowflowers-festivalen 2021

26-29/8 – Slowflowersfestivalen med föreningen Snittblomsodlare i Sverige runt om i landet.

Under festivalen kommer medlemmarna i föreningen att bjuda in till både digitala och fysiska programpunkter. En långhelg med massor av blomsterinspiration då det är högsäsong i våra snittblomsodlingar.

Jag har öppet hos mig under alla festivaldagar. Butiken är dekorerad med blomsterarrangemang och odlingen står öppen för självplock. Kaffe med fika finns att köpa under lördag-söndag.

Tider: 27-27/8 kl11-18.00, 28-29/8 kl11-15.00

Plats: Folkets Park i Billesholm, Skåne.

Följ hela festivalen på vår instagram @snittblomsodlareisverige och under hashtagen #slowflowersfestivalen2021

Buketter

Bind en prunkande bukett med närodlade blommor i säsong!

Vi använder oss av snittblommor från min odling och jag visar hur man komponerar och binder en prunkande bukett i spiral. Vi går även igenom hur man skördar blommor och tar hand om dem för att få ett långt vasliv. Inga förkunskaper krävs. Buketten får man såklart med sig hem.

Aktiviteten tar ca 2 timmar. Vid intresse maila till hej@belindawigerfelt.se

Blomster-
arrangemang

Lär dig göra ett oförglömligt blomsterarrangemang i hönsnät!

Vi använder oss av det vackraste i säsong, giftfria blommor från min odling samt plockat material från naturen. Härlig aktivitet för en gäng vänner eller som ett företagsevent under avslappnade förhållanden. Inga förkunskaper krävs, alla kan skapa magi med blommor!

Event bokas på förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Blomstersmycken

Överraska på festen med de mest spektakulära smycken! Lär dig göra ett vackert halsband, en ring eller ett armband med äkta blommor. Tips och trix för längsta hållbarhet. Spara stommen och gör ett nytt smycke till nästa fest. Eller använd torkade blommor med oändlig hållbarhet. En kreativ aktivitet med kompisgänget eller på möhippan.

Om du är ett sällskap – skicka en förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Kransbinderi

Lär dig binda en vacker blomsterkrans för håret! Vi använder oss av mina hållbart odlade blommor samt vilt från naturen som är i säsong. Vi gör en stomme av ståltråd och fäster blommorna med bindtråd. Tips och trix för bästa hållbarhet för blommorna. Passar alla med lite fingerfärdighet, både äldre och yngre. En mysig aktivitet inför en sommarfest!

Om du är ett sällskap – skicka en förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Kontakta mig

Tel: 0722251225

e-post: hej@belindawigerfelt.se

Besök mig

Adress: Folketspark, Billesholm

Se karta