Events & workshops!

Jag vill hjälpa till att skapa hållbara och kreativa möten och aktiviteter. Till mina blomsterarrangemang använder vi alltid närodlade blommor och material från naturen i säsong. Du kan boka mig för en personlig tillställning eller så kan du boka dig på ett av mina öppna evenemang. Alla kan skapa magi med blommor!

Tulpanbukett deluxe

Torsdag 5/5 och 12/5 kl.18.00
Söndag 15/5 kl.15.00

Bind en lyxig bukett med frilandsodlade tulpaner. Vi skördar tulpaner från min odling och jag visar hur man binder dem i spiral tillsammans med gröna kvistar och grenar från naturen. Vi går även igenom hur man tar hand om dem för att få ett långt vasliv.

Inga förkunskaper krävs. Buketten får man såklart med sig hem.

Plats: Folkets Park Billesholm. Pris 600kr. Kaffe/te & glass från Da Aldo ingår. Aktiviteten tar ca 2 timmar. Anmäl till hej@belindawigerfelt.se

Bukett i grenkonstruktion

28/4 kl.18.00

Bind en bukett med närodlade vårblommor i en grenkonstruktion. Vi plockar av det som blommar i min odling t ex tulpaner, narcisser och julrosor. Sedan visar jag hur man bygger en grenkonstruktion med material från naturen som vi sedan arrangerar blommorna i.

Inga förkunskaper krävs. Buketten får man såklart med sig hem.

Plats: Folkets Park Billesholm. Pris 450kr. Kaffe/te & glass från Da Aldo ingår. Aktiviteten tar ca 2 timmar. Anmäl till hej@belindawigerfelt.se

Odla dina egna snittblommor

7/4 kl.18.00 och 10/4 kl.13.00

Odla dina egna snittblommor.
Vi går igenom hela processen hur man sår, förodlar, planterar ut, sköter om och skördar snittblommor. Ni får välja fröer bland mina favoriter av ettåriga snittblommor och så i varsitt odlingsbrätte för att ta med hem.

Allt material ingår – fröer, krukor, tråg, jord och etiketter. Samt kaffe/te & fika. Inga förkunskaper krävs.

Plats: Folkets Park Billesholm. Pris 600kr. Aktiviteten tar ca 2 timmar. Anmäl till hej@belindawigerfelt.se

Bukettbinderi

Bind en prunkande bukett med närodlade blommor i säsong!

Vi använder oss av snittblommor från min odling och jag visar hur man komponerar och binder en prunkande bukett i spiral. Vi går även igenom hur man skördar blommor och tar hand om dem för att få ett långt vasliv. Inga förkunskaper krävs. Buketten får man såklart med sig hem.

Aktiviteten tar ca 2 timmar. Vid intresse maila till hej@belindawigerfelt.se

Blomster-
arrangemang

Lär dig göra ett oförglömligt blomsterarrangemang i hönsnät!

Vi använder oss av det vackraste i säsong, giftfria blommor från min odling samt plockat material från naturen. Härlig aktivitet för en gäng vänner eller som ett företagsevent under avslappnade förhållanden. Inga förkunskaper krävs, alla kan skapa magi med blommor!

Event bokas på förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Kransbinderi

Lär dig binda en vacker blomsterkrans för håret! Vi använder oss av mina hållbart odlade blommor samt vilt från naturen som är i säsong. Vi gör en stomme av ståltråd och fäster blommorna med bindtråd. Tips och trix för bästa hållbarhet för blommorna. Passar alla med lite fingerfärdighet, både äldre och yngre. En mysig aktivitet inför en sommarfest!

Om du är ett sällskap – skicka en förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Kontakta mig

Tel: 0722251225

e-post: hej@belindawigerfelt.se

Besök mig

Adress: Folketspark, Billesholm

Se karta