Events & workshops!

Jag vill hjälpa till att skapa hållbara och kreativa möten och aktiviteter. Till mina blomsterarrangemang använder vi alltid närodlade blommor och material från naturen i säsong. Du kan boka mig för en personlig tillställning eller så kan du boka dig på ett av mina öppna evenemang. Alla kan skapa magi med blommor!

Höstmarknad 8 oktober 2022

Den 8 oktober är du välkommen till en höstmarknad med lokala matproducenter, hantverkare, föredragshållare och musikunderhållning i Folkets Park Billesholm!

I parken kommer du hitta stånd där du kan känna, provsmaka och köpa produkter som odlas och produceras i trakten.

Du kan lyssna på intressanta föreläsningar med Anette på Boäng om ”Den blomstrande köksträdgården” samt Christian Callert från Äkta Vara om tillsatser i vår mat.

Där kommer vara god mat att njuta av från lokala foodtrucks.

Senare på eftermiddagen underhåller Billesholm Big Band med svängig storbandsmusik och marknaden avslutas med en stämningsfull konsert med duon Jay Smith och Maja Gullstrand från Idol.

Inträde: 150kr, barn under 16 år gratis. Köp biljett här via Tickster
Tid: Kl12.00-17.00
Mer info:
www.höstmarknadbillesholm.se

Höstkrans med evighetsblommor

23/10 kl15.00

Bind en evighetskrans av torkat material från snittblomsodlingen och naturen. Jag kommer duka upp med torkade blommor som risp, jätteeternell, diverse gräs och frökapslar och sedan demonstrera bindteknik med en stålring som utgångspunkt.

Inga förkunskaper krävs. Kransen får man såklart med sig hem.

Plats: Folkets Park Billesholm. Pris: 600kr. Kaffe/te och enkel fika ingår. Aktiviteten tar ca 1,5 timmar.

Anmäl via mail till hej@belindawigerfelt.se

Dörrkrans

Bind en dörrkrans

20/11 kl.14.00

Ni utgår från valfri stomme i metall eller halm och får välja att klä den med gran, tall, boxbom eller mossa och därefter dekorera med diverse kottar, blad, frukt, bär, juteband mm. Varm dryck och fika ingår under tiden jag demonstrerar bindteknik och tipsar om idéer till vackra kransar.
Inga förkunskaper krävs. Kransen får man såklart med sig hem.

Plats: Folkets Park Billesholm.
Pris 500kr. Aktiviteten tar ca 1,5 timme. Kaffe/te & fika ingår.

Anmäl via mail till hej@belindawigerfelt.se

Bukettbinderi

Bind en prunkande bukett med närodlade blommor i säsong!

Vi använder oss av snittblommor från min odling och jag visar hur man komponerar och binder en prunkande bukett i spiral. Vi går även igenom hur man skördar blommor och tar hand om dem för att få ett långt vasliv. Inga förkunskaper krävs. Buketten får man såklart med sig hem.

Om ni är ett sällskap maila en förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Blomster-
arrangemang

Lär dig göra ett oförglömligt blomsterarrangemang i hönsnät!

Vi använder oss av det vackraste i säsong, giftfria blommor från min odling samt plockat material från naturen. Härlig aktivitet för en gäng vänner eller som ett företagsevent under avslappnade förhållanden. Inga förkunskaper krävs, alla kan skapa magi med blommor!

Event bokas på förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

midsommarkrans

Kransbinderi

Lär dig binda en vacker blomsterkrans för håret! Vi använder oss av mina hållbart odlade blommor samt vilt från naturen som är i säsong. Vi gör en stomme av ståltråd och fäster blommorna med bindtråd. Tips och trix för bästa hållbarhet för blommorna. Passar alla med lite fingerfärdighet, både äldre och yngre. En mysig aktivitet inför en sommarfest!

Om du är ett sällskap – skicka en förfrågan till hej@belindawigerfelt.se

Kontakta mig

Tel: 0722251225

e-post: hej@belindawigerfelt.se

Besök mig

Adress: Folketspark, Billesholm

Se karta